Top menu

Skal du vise dine skills frem?

Dato: 29/08-2021
Tags: VVS
2303

Hvis du er dygtig til dit håndværk og brænder for en udfordring, så er det nu, du skal melde dig til Regionsmesterskaberne 2021. Det kan blive din chance for at deltage i DM i Skills 2022.

VVS-energispecialist Lucas Barkow får overrakt præmien af Statsminister Mette Frederiksen under sidste DM i skills. Foto: Per Daugaard

Det er igen blevet tid til at afholde DM i Skills, hvor der årligt bliver konkurre­ret mellem Danmarks dyg­tigste lærlinge. På grund af corona blev sidste DM i skills afholdt helt til­bage i januar 2020, så det bliver et brag af en konkur­rence, som løber af stablen til næste år. Og lige nu har du stadig chancen for at blive en del af eventyret i regionsmesterska­berne 2021 - og måske endda DM i 2022.

Vejen til DM går gennem regionsmesterskaberne i Nord-Midt Jylland, Syddanmark, Sjælland og øerne samt Storkøben­havn. De fire vindere dyster derefter i DM i Skills, som bliver afholdt d. 28.- 30. april 2022 i Høng i Kalundborg.

DM i Skills er et kæmpe event, hvor 300 elever deltager i forskel­lige fag inden for erhvervsuddan­nelserne. DM tiltrækker normalt 50.000 besøgene.

Vinderen viser vejen

Når du stiller op, er det som repræ­sentant for din region, din skole og din arbejdsplads, der alle skal godkende og kvalificere dig til regionsmesterskaberne. Udover VVS- og energispecialist, er der også konkurrencer for blikkenslagere i henholdsvis kobber og zink. Vinder man DM, får man mulighed for at deltage i de internationale mesterskaber.

Regionsmesterskaberne i Skills: 

Nord-Midt Jylland: mesterskab afholdes 20. og 21. oktober på TECH COLLEGE, Aalborg.

Syddanmark: mesterskab afholdes 12-13. oktober 2021 på Hansenberg, Kolding.

Sjælland og øerne: mesterskab afholdes d. 26.-27. oktober på CELF, Nykøbing F.

Storkøbenhavn: mesterskab afholdes d. 21.-22. september på U/Nord, Hillerød.

 

Hvis du er interesseret i at deltage i skills, så kontakt din skole