Top menu

Pluskort

Primær navigation

1995

Som medlem af Blik- og Rørarbejderforbundet får du adgang til fordelsprogrammet PlusKort inden for den første måned efter indmeldelse.

Med PlusKort app'en  får du rabatter -og fordele, når du handler.

Med PlusKort har du adgang til fordele og rabatter i mere end 1.300 butikker og webshop i hele landet.

Sådan opnår du rabatten:

Handler du i en butik, skal du blot vise din app for at få rabat.

Ved online køb skal du gå ind på app’en for at få adgang til de mange rabatkoder og unikke links.

Du kan se den online fordelsguide for 2024 her: Fordelsguiden 2024

PlusGuldkort

Når du er medlem af Blik- & Rørarbejderforbundet kan du også søge om at få et PlusGuldkort – et kombineret medlemskort, rabatkort og internationalt betalingskort.

Kortet kan naturligvis bruges til at få rabat hos alle PlusKort partnere, ligesom det almindelige PlusKort. Når du betaler med dit PlusGuldkort, der hvor der gives PlusKort rabat, får du nogle steder rabatten automatisk, og hver måned er der ekstra Guldkort-rabat hos en eller flere udvalgte PlusKort partnere.

Kortet er også et Mastercard, hvilket betyder at du kan bruge det som betalingskort i Danmark og udlandet. Og handler du på nettet får du gavn af den ekstra sikkerhed, der ligger i kortet. Det koster ikke noget at få kortet, og du skal ikke betale et årligt gebyr for at have kortet.

Læs mere og ansøg om PlusGuldkort her. 

 

PlusKort

PlusKort app’en:

Henter du PlusKort app’en til din mobil, har du altid dit Pluskort lige ved hånden, overblikket over alle rabataftaler nær dig samt info om nye rabatter og spændende events.

Første gang du benytter app’en, skal du logge ind med MitID. Du kan hente PlusKort app’en i Google Play eller App store.

 

Med i lodtrækning: 

Hver måned trækkes der lod blandt alle, der er logget ind i PlusKort app'en, om et gavekort på 1.000 kr. til en valgfri PlusKort partner.