Top menu

2302

OPDATERING: Tilmeldingen er fyldt, og der er som udgangspunkt ikke flere pladser til dette års Bootcamp. Der kan dog komme afbud, og derfor kan du skrive dig på venteliste. Du skal blot udfylde tilmeldingsformularen – så vil du blive kontaktet og få tilbudt en plads, hvis der kommer et afbud!

Alle tilmeldte har fået tilsendt et deltagerbrev på mail med en række vigtige informationer. Se programmet her, men husk også at læse deltagerbrevet!

________________________________________


Er du i lære som VVS-installationstekniker, VVS-energispecialist, blikkenslager, ventilationstekniker eller skorstensfejer?

Så skal DU tilmelde dig dette års Bootcamp, som afholdes den 22.-24. september 2023 på TECHCOLLEGE i Aalborg.

Bootcamp er en årligt tilbagevendende begivenhed kun for medlemmer af Blik og Rør Ungdom. Her får du en unik mulighed for at blive fagligt udfordret, blive skarpere til dit fag og dyrke den faglige stolthed sammen med andre lærlinge og gode kollegaer fra hele landet.

Du kan vælge mellem følgende:

  • Fjernvarme
  • Varmepumpe og køleteknik
  • Blik
  • Plastsvejs
  • Ventilation og ventilationsrens

Læs nærmere beskrivelse af de forskellige undervisningshold her.

 

Hvis du er lærling og er i gang med VVS-energiuddannelsen eller skorstensfejeruddannelsen, så er dette en weekend, som du IKKE vil gå glip af!

På Bootcamp mærker du både det faglige og sociale fællesskab i Blik og Rør Ungdom 👊🏼

Følg med på Facebook-begivenheden for Bootcamp, tryk "Deltager" og invitér dine kammerater. Husk, at du først er tilmeldt, når du har udfyldt tilmeldingsformularen, som du finder her på siden.

OBS: Der er maks. 100 pladser, og tilmelding sker efter først til mølle-princippet. Sidste år var efterspørgslen så stor, at der var venteliste. Tilmeld dig hurtigst muligt, hvis du skal nå at sikre dig en plads!

Du kan se billeder fra sidste års Bootcamp i Facebook-albummene her: Bootcamp 2022 + FunCenter Aalborg

Vi ses til en weekend med gode lærlingekammerater og kollegaer fra hele landet!

 

ER DET VIRKELIG GRATIS?

Ja, det er gratis at deltage, og begivenheden er kun for medlemmer af Blik og Rør Ungdom. Du får både overnatning og forplejning (tre hovedmåltider om dagen + snacks). MEN... Vi hader virkelig at bruge penge på folk, der har tilmeldt sig, men ikke møder op. Derfor vil du blive opkrævet et no-show fee, hvis du er tilmeldt og IKKE dukker op.

 

TRANSPORT OG OVERNATNING

Der er overnatning på et hostel i Aalborg fra fredag til søndag. Hvis du IKKE ønsker en sengeplads, kan du angive det i din tilmelding.

Der arrangeres fælles bustransport til og fra Aalborg. Nærmere info følger fra din kreds.

 

ADFÆRDSKODEKS OG SAMVÆRSPOLITIK

Det skal være en god oplevelse og trygt for ALLE at deltage i arrangementer i Blik og Rør Ungdom. Grænseoverskridende adfærd og manglende accept af samtykke tolereres under ingen omstændigheder!

Der er absolut nultolerance over for euforiserende stoffer. Alle former for besiddelse, indtagelse, køb eller salg af stoffer ifm. Bootcamp-weekenden vil medføre øjeblikkelig hjemsendelse for egen regning og risiko for politianmeldelse. Du vil desuden blive faktureret for din tilmelding, og du vil få karantæne fra deltagelse i aktiviteter i og med Blik og Rør Ungdom.

 

SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål vedr. Bootcamp, kan du rette henvendelse til ungdom@BlikRoer.dk

Du kan også kontakte Andreas Petersson, der er konsulent for ungdommen i Blik- og Rørarbejderforbundet, ved at ringe eller skrive til mobilnr. 25 36 00 95

________________________________________


Husk at følge med på de sociale medier 👍🏼

Facebook-side: Blik og Rør Ungdom

Facebook-gruppe: Blik og Rør Ungdom

Instagram: @BlikRoer_Ungdom

 

Blik og Rør Ungdom er en faglig ungdomsorganisation, der repræsenterer lærlinge i Blik- og Rørarbejderforbundet. Som lærlingemedlem i Blik- og Rørarbejderforbundet er du automatisk medlem af Blik og Rør Ungdom.

Du har medlemsrettigheder i Blik og Rør Ungdom op til fire år, efter du har fået svendebrev og er blevet udlært. Det betyder, at du kan deltage i aktiviteter, såsom årsmøde, Bootcamp, Ankersminde Festival etc.