Top menu

Medlemsfordele

Primær navigation

1888

OK

- Alle pengene værd

I Blik- og Rørarbejderforbundet ved vi godt, at vores faglige arbejde ikke kan stå alene.

Blik- og Rørarbejderforbundet er en moderne fagforening, som gerne vil tilbyde dig andet end gode løn- og arbejdsforhold. Derfor har vi, som tillæg til vores faglige tilbud, samlet en lang række andre tilbud og fordele til vores medlemmer.

Vi har vores egne ferieboliger i ind- og udland, som kan lejes til favorable priser. Derudover har alle medlemmer et PlusKort, som er et fordelskort, der giver dig rabat hos butikker og virksomheder over hele landet. Vi kan også hjælpe dig med lave priser på forsikringer og en attraktiv lønforsikring.

Livet er fuldt af fordele for Blik- og Rørarbejderforbundets medlemmer, men det er helt op til dig, om du vil bruge dem. Det er jo dit liv og dine penge.

Pluskort

Pluskort medlemsrabat

Dit medlemskort til Blik- og Rørarbejderforbundet er også et rabat- og fordelskort, hvor du har du adgang til fordele og rabatter i mere end 1.300 butikker og webshop i hele landet.

Som medlem af Blik- og Rørarbejderforbundet får du automatisk adgang til PlusKort inden for den første måned efter indmeldelse.

PlusKort er både dit medlemskort til Blik- og Rørarbejderforbundet og et rabat- og fordelskort, hvor du som medlem kan få kontant rabat, når du handler.

Klik her for mere information

Lønforsikring bliv dækket med op til 80 procent

Medlemmer af Blik- og Rørarbejderforbundet og Din Faglige A-kasse kan tegne en lønforsikring der, sammen med dagpenge fra A-kassen, kan dække op til 80 procent af den hidtidige løn.

Læs mere om Alka Lønforsikring her...