Søgefelt

Onsdag 27/05 2015

Valg 2015: Sæt kryds ved Nej til Social Dumping

Den 18. juni er der valg til Folketinget, og danskerne skal tage stilling til, hvem der skal have nøglerne til Statsministeriet.

Siden den nuværende regering trådte til i 2011 er der sket rigtig meget. Arbejdsløsheden er faldet i rask tempo. Dansk økonomi er i bedring, og en lang række reformer har set dagens lys. Ikke alle reformer har været lige populære, men samlet set går det igen fremad efter en række år i bakgear. 
 
Alene sidste år kom der 20.000 flere i arbejde, og 18.000 kunne forlade arbejdsløshedskøen. Samtidig bliver der fortsat slået flere nye stillinger op, og antallet af varslede fyringer er ved at nå ned på samme niveau, som før krisen. Danmark er igen på rette vej, og det er glædeligt. 
 
Men trods fremgang på mange fronter, er der alligevel grund til bekymring. Social dumping er den største trussel mod de gældende danske løn- og arbejdsforhold. 
 
Dagligt er landets VVS’ere og skorstensfejere vidne til, hvordan problemerne med unfair konkurrence breder sig. Det skal der gøres noget ved. 
 
I Blik- og Rørarbejderforbundet vil vi ikke acceptere, at hverken danske eller udenlandske byggevirksomheder groft underbetaler sine udenlandske medarbejdere eller forfalsker deres lønsedler og ugesedler for derved at komme uden om overenskomster og ordentlig løn.
 
I forbundet anerkender vi den nuværende regerings indsats på området. Der er gjort mere på området end nogensinde tidligere, men erfaringerne viser desværre også, at lige så snart politikerne har besluttet et tiltag, finder snyderne og bedragerne et andet sted at udnytte og omgå reglerne. 
 
Social dumping er et uvæsen, som vi i fællesskab skal til livs. Derfor ønsker vi i Blik- og Rørarbejderforbundet at der tilføres flere ressourcer og flere sanktioner til bekæmpelse af snyd, bedrag og unfair konkurrence. 
 
Desværre tager ikke alle partier truslen alvorligt, og derfor opfordrer vi alle medlemmer til at stemme Nej til Social Dumping ved det kommende valg til Folketinget.
 
Max Meyer
Forbundsformand

Blik- og Rørarbejderforbundet opfordrer alle danskere at stemme Nej til Social Dumping ved valget den 18. juni.Hvad stemmer du?Del og like, hvis du er enig. #dkpol #arbejde

Posted by Blik og Rør - I forbund med fremtiden on 27. maj 2015

Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt