Top menu

Blik & Rørs program på Folkemødet

Dato: 14/06-2022
Tags: VVS
2553

På torsdag d. 16. juni starter årets Folkemøde på Bornholm. En politisk festival, hvor politikere, organisationer og civile mødes til debatter om alt det, der rører vores samfund. Blik- og Rørarbejderforbundet står bl.a. for fire arrangementer i løbet af dagene - få et overblik over dem her.

Program over Blik & Rørs arrangementer på Folkemødet

Årets Folkemøde løber at stablen denne uge, og der kommer til at være en masse arrangementer, der kæmper om at sætte en dagsorden. Blik- og Rørarbejderforbundet har i samarbejde med TEKNIQ-Arbejdsgiverne, Dansk El-Forbund og BAT-Kartellet været med til at arrangere i alt fire arrangementer på dette års Folkemøde. 

Emnerne spænder bredt, og skal sætte fokus på branchen og uddannelserne. I samarbejde med TEKNIQ-Arbejdsgiverne og Dansk El-Forbund sætter vi fokus på erhvervsuddannelserne, fordi det er på tide, at myterne om uddannelserne nedlægges. Det gør vi i samarbejde med Adnan fra P3 og ungdomspolitikere fra en bred vifte af partier. Men vi sætter også i samarbejdet fokus på, hvad installationsbrancherne egentlig gør for velfærd i Danmark. Det gør vi i ægte stormesterstil, hvor Lasse Rimmer indtager scenen og udfordrer politikerne i deres VVS- og El egenskaber. 

Sammen med BAT-Kartellet sætter vi fokus på asbest, og har et hold af eksperter og politikere klar til at diskutere, hvordan der stadig er mere, der kan gøres på området. Her vil der også være mulighed for, at gæsterne kan lære mere om, hvor asbesten faktisk findes i bygningerne, og hvor meget udstyr det kræver, når man arbejder med asbest. 

Sammen med Dansk El-Forbund og BAT-Kartellet sætter vi fokus på energieffektivisering og renoveringer af ældre bygninger, så de lever op til vores klimamål.