Top menu

Er du klar til fremtiden?

Dato: 25/02-2022
Tags: VVS
2474

De nye efteruddannelseskataloger er klar.

Her kan du få et overblik over dine efteruddannelsesmuligheder. Det er nemlig efteruddannelsen, der gør dig klar til fremtiden og den grønne omstilling. Her kan du få tre gode bud på efteruddannelse fra forbundssekretær i Blik- og Rørarbejderforbundet, Kim Fusager Balle.

 

ALT MED VARMEPUMPER

Både store og små

Vi ser jo i forbindelse med den grønne omstilling, at man flere og flere steder udskifter oliefyr, gasfyr og pillefyr med varmepumper, og vi har en forventning om, at der vil komme 15-20.000 flere varmepumper bare i år. Derfor er det vigtigt at have fokus på at fastholde arbejdsområdet hos VVS’erne.

 

VENTILATIONSRENSNING

For skorstensfejere

Vi kan se, at deltagelsen på efteruddannelse for skorstensfejere desværre er dalende. Derfor vil vi gerne opfordre til at være aktive og komme på efteruddannelse, så branchen kan fastholde det høje faglige niveau. Et godt sted at komme i gang er på kurset for ventilationsrensning, så du kan arbejde med indeklima.

 

STYRINGSAUTOMATIK

I varmefordelende energianlæg

Her er endnu et godt eksempel på, at man kan blive klar til den grønne omstilling. Med det stigende fokus på indeklima, kan du her lære at installere nye anlæg og optimere energien.