Top menu

Steffen har lært, at man lige skal slå koldt vand i blodet

Dato: 15/02-2022
Tags: VVS
2453

Der er igen blevet afholdt G-kursus for Blik og Rørs medlemmer. Mød Steffen, der har været på kursus, hvor han har fået redskaber til at styre sit temperament.

I november deltog Steffen Johansen på 30 år, der arbejder for Gunnar Christensen VVS i Herning, på G-kursus på Konventum.

- Jeg tog kurset, fordi jeg regnede med, det kunne hjælpe mig med at være lidt bedre til at snakke om tingene, og det har det faktisk været, fordi jeg har faktisk brugt nogle af de ting, vi har lært her, forklarer Steffen.

 

Brugte sin nye viden med det samme

I en samtale Steffen havde med sin chef under kurset, kunne han allerede bruge de nye metoder, han havde lært. Men bag det hele ligger en helt speciel agenda for Steffen.

- Jeg er faktisk taget med på G-kursus for at lære mig selv bedre at kende. Jeg kan godt være lidt eksplosiv i mit temperament, hvis jeg skal være ærlig, uddyber Steffen.

Derfor håbede han med kurset, at han ville kunne skabe et bedre netværk og få redskaber til at forhandle roligt og rationelt.

 

Det er bedre, når man selv vælger det

Steffen har fundet klare fordele i, at han ikke var blevet påduttet at tage et G-kursus.

- Selvom man ikke skal være tillidsrepræsentant, så kan man godt komme med bare for læringens skyld. Jeg har mere interesse for bare at vide, hvad man kan, og måske derfor også mere interesse i at blive tillidsmand senere, siger Steffen.

For Steffen åbner G-kurset også nogle flere døre for andre kurser såsom konflikthåndtering. Men allerede nu har han fået redskaber, som kan hjælpe med hans temperament.

- Jeg har lært, at det hjælper ikke at blive sur - at man lige skal tage nogle ting med et gran salt og lige slå koldt vand i blodet, afrunder Steffen.

G-kursus er et tilbud for Blik- og Rørarbejderforbundets medlemmer. Selvom det er beregnet til tillidsrepræsentanter, så kan alle deltage.