Top menu

Nu bliver dit svejsepas digitalt

Dato: 20/12-2019
Tags: Diverse, VVS
1589

Nu er det slut med at glemme dit svejsecertifikat derhjemme eller i bilen – i hvert fald hvis du har din telefon på dig – for nu bliver det digitalt.

Med det nye digitale svejsecertifikat kan du have dine papirer med dig overalt. Via en app eller svejsepas.dk har du altid overblik over dine svejsecertifikater inden for stålsvejsning og risikerer ikke, at de bliver væk.
 
Via nemid kan du få du adgang til dine godkendelse – hvor som helst og når som helst, og du kan tilmed bede om at få en påmindelse, når det er tid til at påtegne og forny dem.
 
For virksomhederne betyder den nye digitale løsning, at de får mulighed for digitalt at se og påtegne den enkelte svejsers certifikater, hvis de får adgang til det af svejseren.
 
Virksomheden kan også gemme og udskrive certifikatet, og ligesom svejseren få påmindelser, når certifikater skal fornyes eller påtegnes.
 
Udviklingen af den digitale løsning er foregået i tæt samarbejde med de skoler, som udbyder skolecertifikater. Og her fra 1. januar 2020 er alle skoler, som udbyder skolecertifikater, blevet koblet på det digitale system.
 
KOM I GANG MED DIGITALT SVEJSECERTIFIKAT
  1. Start med at finde app’en Svejsepas i App Store på iPhone eller i Google Play på Android-telefoner.
  2. Log ind i app’en med NemID.
  3. Så er du klar til at bruge app’en og få vist dine svejsecertifikater.
  4. Husk at slå notifikationer til. Så giver app’en besked, når det er tid, til at du skal forny dit svejscertifikat.
Du kan også bruge hjemmesiden svejsepas.dk, når du skal have adgang til svejsepas og -certifikater. Din virksomhed kan også logge ind med NemID medarbejdersignatur.