Søgefelt

Tirsdag 14/06 2016

Boom af pensionsmillionærer i Blik & Rør

Eksplosiv stigning af medlemmer der har rundet millionen på pensionsopsparingen.

Pensionsmillionærerne udklækkes i en lind strøm i Industriens Pension og PensionDanmark.
 
Alene i Industriens Pension har mere end 10.000 medlemmer nu én million kr. eller mere stående på pensionskontoen, hvilket også omfatter mange medlemmer i Blik og Rør.
 
- Industriens Pension har eksisteret siden 1993, så det har taget tid, inden medlemmerne har fået op til en million kr. sparet sammen. Men nu går det stærkt, hvilket viser, hvor stor betydning, det har for medlemmerne, at de via deres job løbende får sparet op til deres alderdom, siger Laila Mortensen, adm. direktør i Industriens Pension.
 
En gennemsnitlig pensionsmillionær i Industriens Pension er i dag 51 år gammel.
 
10-dobling af pensionsmillionærer på tre år
På kun tre år er antallet pensionsmillionærer i Industriens Pension, vokset med næsten 9000 medlemmer – altså en 10-dobling! Der sker en meget eksplosiv udvikling fra omkring midten af 2014 til midten af 2015 med baggrund i de meget høje afkast i den periode.
 
- Medlemmernes opsparinger vokser hele tiden i takt med, de har sparet op i længere tid, og indbetalingerne vokser. Samtidig betyder afkastet rigtig meget. Fra 2013 til og med 2015 har medlemmerne i gennemsnit fået 28,6 pct. i afkast, hvilket svarer til en opsparing på 500.000 kr. er vokset med næsten 150.000 kr. alene pga. afkastet, siger Laila Mortensen.
 
En prognose viser, at antallet af pensionsmillionærer i Industriens Pension forventes at have rundet 50.000 medlemmer om fem år.
 
Tjek om du er pensionsmillionær
På dine personlige sider på dit pensionsselskabs hjemmeside kan du se, om du har rundet millionen.
 
Du logger ind med NemID på hos Industriens Pension via industrienspension.dk/minside eller PensionDanmark via pension.dk/dinpension.
 
Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt