Søgefelt

Tirsdag 24/05 2016

Blik og Rør-medlemmer ejer både vindmøller, ejendomme og sygehuse

Den pensionsopsparing, som Blik- og Rørarbejderforbundet har forhandlet ind i medlemmernes overenskomst, investeres ikke bare i aktier og obligationer. Også vindmøller, ejendomme og sygehuse er blandt investeringerne.

Som VVS'er eller skorstensfejer sparer du hver måned penge op til pensionsalderen. I alt er der sparet mere end 320 milliarder kroner op i medlemmernes pensionsselskaber, PensionDanmark og Industriens Pension. Opsparingerne vokser støt, og den store formue betyder, at pensionsselskaberne er storinvestorer på globalt plan. 
 
Dine penge investeres bredt i mange forskellige aktiver. For at opnå et stabilt og godt afkast investeres der ikke kun i aktier og obligationer, men også i andre typer investeringer, som er mindre følsomme overfor fx den økonomiske udvikling. 
 
Både PensionDanmark og Industriens Pension er aktive på ejendomsmarkedet, hvor man via solide, langsigtede lejekontrakter er sikret en attraktiv løbende lejeindtægt. Stiger inflationen, kan man sætte huslejen op, så ejendomsinvesteringen stadig giver din pensionsopsparing et fornuftigt afkast til pensionsalderen. 
 
Der er også investeret store milliardbeløb i infrastruktur og vedvarende energi. Bl.a. i en række havmølleparker, der ud over at give fine afkast leverer grøn strøm sva-rende til mere end en million husstande. Det er samtidig projekter, der er med til at skabe danske arbejdspladser og vækst. De to pensionsselskaber samarbejder også med det offentlige om at bygge nye sygehuse og veje, som – ud over at sikre dig et godt afkast – gør stor samfundsnytte. 
 
Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt