Søgefelt

Torsdag 21/04 2016

Industriens Pension med i udbygning af Slagelse Sygehus

Første spadestik blev i dag taget til Slagelse Sygehus’ nye fødeafdeling og sengeafsnit, som Industriens Pension er en af investorerne bag.

Det er et af Danmarks største offentlig-private partnerskabsprojekter (OPP) inden for sygehusbyggeri med en anlægssum på 400 mio. kr., som nu går i gang med udbygningen af Slagelse Sygehus. Heraf kommer de godt 100 mio. kr. fra Industriens Pension. 
 
- Det er et spændende projekt med gode samarbejdspartnere, der vil være med til at skabe nye og bedre rammer for patienter og pårørende i Region Sjælland. Samtidig er det en investering, som vil give medlemmerne i Industriens Pension et solidt og stabilt afkast over en årrække, så vi har set frem til at byggeriet kan gå i gang, siger Jan Østergaard, chef for unoterede investeringer i Industriens Pension.  
 
Den nye afdeling vil blive taget i brug i begyndelsen af 2018 og opføres i tilknytning til det eksisterende hospital som to sammenhængende bygninger. Det samlede byggeri er på ca. 18.000 m2 med 180 enkeltstuer, behandlingsrum og fødeafdeling. 
 
Industriens Pension er i dag engageret i en række OPP-projekter og stod blandt andet bag udvidelsen af stråleterapien på Næstved Sygehus, der blev indviet i august 2015.
 
Læs mere om udbygningen af Slagelse Sygehus her...
 
Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt