Søgefelt

Mandag 25/01 2016

PensionDanmark har branchens mest tilfredse kunder

PensionDanmark har for andet år i træk de mest loyale og tilfredse kunder i pensionsbranchen, viser en ny undersøgelse fra Loyalty Group.

PensionDanmark, hvor hovedparten af Blik- og Rørarbejderforbundets medlemmer har placeret deres overenskomstsikrede pensionsopsparing, har fortsat de mest loyale og tilfredse kunder blandt danske pensionsselskaber. Det viser Loyalty Groups årlige undersøgelse BrancheIndex Pension, der afdækker danskernes loyalitet over for og tilfredshed med deres pensionsselskab. 
 
PensionDanmark toppede sidste års undersøgelse, og det samme gælder i år. Her har 3.500 pensionskunder besvaret en række spørgsmål om deres selskab - bl.a. om hvor tilfredse de er med pensionsselskabet, og i hvor høj grad det lever op til deres forventninger.
 
Blandt 12 pensionsselskaber har PensionDanmark den samlet set højeste kundeloyalitet. Og loyalitetsniveauet blandt PensionDanmarks medlemmer i årets undersøgelse er endda det højeste, der er målt hos et selskab, siden undersøgelsen blev gennemført første gang i 2011.
 
- Vi er meget stolte over igen i år at have branchens mest loyale og tilfredse medlemmer. Som kundeejet selskab er vi udelukkende sat i verden for at skabe værdi for medlemmerne, og det arbejder alle medarbejdere benhårdt på hver dag – hvad enten det gælder om at sikre gode afkast, lave omkostninger, relevante produkter eller høj kundeservice, siger adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark.
 
Det seneste år har PensionDanmark bl.a. endnu en gang sænket administrationsomkostningerne, der i forvejen er blandt de laveste i branchen. Samtidig er medlemsservicen løftet yderligere i form af hurtigere sagsbehandling, højere rådgivningsniveau og flere digitale muligheder.
 
- At vi nu for andet år i træk modtager denne pris, er et udtryk for, at vi i den grad er på rette vej, og at vores daglige arbejde faktisk gør en reel forskel for medlemmerne, siger Torben Möger Pedersen.
 
Læs mere om BrancheIndex Pension 2015...
Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt