Søgefelt

Onsdag 09/12 2015

Kunder i PensionDanmark slipper billigere

PensionDanmark sænker administrationsomkostningerne med 12 procent i 2016 til 297 kroner pr. medlem. På tre år er omkostningerne reduceret med i alt 25 procent.

Det bliver nu endnu billigere for de næsten 700.000 medlemmer at have deres pensionsordning i PensionDanmark. I 2016 sænker PensionDanmark nemlig administrationsomkostningerne pr. medlem med 12 procent – fra 336 kroner til 297 kroner. Dermed har PensionDanmark reduceret omkostningerne med en fjerdedel siden 2013.
 
- Vi er glade for at kunne give medlemmernes "kontingent" endnu et nøk nedad næste år. For jo mindre af indbetalingerne der går til administration, jo mere går til opsparing - og det giver i sidste ende mere i pension, siger adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark. 
 
Det er tredje år i træk, at PensionDanmark sænker omkostningerne for medlemmerne - og det er ikke mindst muliggjort af de gevinster, der er opnået ved overgangen til en ny forsikringsadministrativ platform.
 
Platformen blev taget i brug for godt et år siden og har udover den løbende omkostningsreduktion også betydet et løft i kundeservicen.
 
- Vi har med den nye platform været i stand til både at sikre medlemmerne endnu lavere omkostninger og bedre kundeservice i form af flere digitale muligheder, hurtigere sagsbehandling og et højere rådgivningsniveau. Det er meget tilfredsstillende, for det var hele formålet med at gå over til en anden platform, siger Torben Möger Pedersen.
 
De lavere omkostninger i 2016 er desuden et resultat af et forlig med Skatteministeriet i foråret. Det indebar, at PensionDanmark fik over 200 mio. kr. i tilbagebetaling af moms samt renter heraf. 
Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt