Søgefelt

Onsdag 25/11 2015

Pensionsselskaber med positive resultater i 3. kvartal

Med et afkast på 2,4 mia. kroner og en stigning i indbetalingerne på 6,3 procent er PensionDanmark kommet sikkert igennem den uro, der prægede de finansielle markeder i 3. kvartal.

- Vi har fokus på at sikre en robust portefølje, der kan modstå de store udsving på de finansielle markeder. Det er lykkedes trods et meget turbulent 3. kvartal, siger adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark.

Væksten i beskæftigelsen har løftet indbetalingerne med 6 procent i forhold til samme periode sidste år og udgør 8 mia. kroner for årets tre første kvartaler.

Også Industriens Pension melder om et flot afkast efter årets første ni måneder, hvor det samlede afkast er på 4,9 mia. kroner. Det svarer til 3,8 procent efter et 3. kvartal, der var præget af usikkerhed på de finansielle markeder. Afkastet til medlemmerne ligger på mellem 2,4 og 4,6 pct. afhængig af alder og risikoprofil.

- Det har været et udfordrende kvartal, hvor vores unoterede investeringer har givet et flot stabilt afkast i et ellers faldende marked. Når markederne vender, er spredning og risikoafdækning helt afgørende, og her har de unoterede investeringer fået en stigende betydning, siger Laila Mortensen, adm. direktør i Industriens Pension.

Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt