Søgefelt

Torsdag 15/10 2015

200 tillidsvalgte fik update på pensionen

200 tillidsrepræsentanter blev opdateret om pensionsordningen i PensionDanmark på det årlige TR-Forum.

En opsparing i hastig vækst. Forbedrede forsikringer, hvis uheldet er ude. Og flere muligheder inden for forebyggelse og sundhed. Pensionsordningen i PensionDanmark får stadig større betydning for medlemmerne både i arbejdslivet og i alderdommen, og det kan mærkes ude på arbejdspladserne. Sådan lød budskabet, da ca. 200 tillidsrepræsentanter for nylig var samlet til PensionDanmarks årlige konference for tillidsrepræsentanter, TR-Forum, i Nyborg.
 
Frank Rasmussen, der arbejder som rørlægger hos Kemp & Lauritzen i Storkøbenhavn, deltog i år for første gang, og han fik gode ting med hjem til kollegerne. 
 
- Jeg fik den seneste status på pensionsordningen, som jeg kan give videre til kollegerne. Vi snakker ganske meget om pensionsordningen – både på klubmøderne og til hverdag ude i skurene. Særligt sundhedsordningen er en populær opfindelse, som vi er flittige brugere af hos os, fortæller Frank Rasmussen.
 
PensionDanmarks app hitter hos Frank og kollegerne
Frank er også begejstret for PensionDanmarks app, hvor man hurtigt kan danne sig et overblik over pensionen. 
 
- Rigtig mange hos os interesserer sig for deres pension og tjekker løbende pensionen, og tit sker det via PensionDanmarks app. Den er nem at bruge, og man kan både tjekke sin pension og bestille tid til behandlinger i sundhedsordningen, siger Frank Rasmussen, der selv bruger app’en jævnligt – bl.a. til at tjekke om pengene fra arbejdsgiveren er gået ind på pensionskontoen.
 
På årets TR-Forum fik deltagerne en status på udviklingen i PensionDanmark generelt og inden for deres eget brancheområde. På forskellige sessions blev tillidsrepræsentanterne klogere på mulighederne inden for sundhed og forebyggelse, efteruddannelse og fleksibel tilbagetrækning. Og så var der indlæg med fokus på fællesskab af bl.a. roeren Eskild Ebbesen og afgående LO-formand Harald Børsting.
Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt