Søgefelt

Onsdag 06/05 2015

VVS’ere og skorstensfejere var på briksen 7.500 gange i 2014

7.500 gange sidste år fik medlemmerne glæde af forebyggende behandling hos en kiropraktor, massør, fysioterapeut eller zoneterapeut via PensionDanmark Sundhedsordning.

I 2014 fik godt 1.000 medlemmer i snit 7 behandlinger med PensionDanmarks sundhedsordning, som er en del af pensionsordningen for de fleste medlemmer af Blik- og Rørarbejderforbundet. 
 
Med ordningen kan medlemmerne få behandlinger hos kiropraktor, fysioterapeut, zoneterapeut og massør, hvis de har problemer og gener i led, muskler eller sener. Det sker på et af 120 sundhedscentre over hele landet, der drives af Falck Healthcare. 
 
- Det er meget positivt, at så mange af vores kolleger bruger sundhedsordningen. Her kan de tage fx rygproblemer i opløbet, inden det bliver alt for slemt. På den måde er ordningen med til at forebygge fysisk nedslidning, som er den hyppigste årsag til førtidspension blandt VVS’ere og skorstensfejere, siger forbundssekretær Stig Søllested fra Blik- og Rørarbejderforbundet.
 
Flest fik kiropraktorbehandling for rygproblemer 
Mere end 8.000 medlemmer af Blik- og Rørarbejderforbundet er omfattet af PensionDanmark Sundhedsordning. Den mest anvendte behandlingsform i 2014 var kiropraktik efterfulgt af fysioterapi, massage og zoneterapi. Det var oftest problemer i ryg og arme, som medlemmerne fik behandling for.
Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt