Søgefelt

Tirsdag 16/12 2014

PensionDanmark reducerer administrationsomkostningerne

I 2015 sænker PensionDanmark medlemmernes administrationsbidrag til 336 kroner. Det er en reduktion på 10 procent sammenlignet med 2014, og dermed er administrationsbidraget reduceret med samlet 15 procent over de seneste to år.

Det bliver nu endnu billigere for de 660.000 medlemmer at have deres pensionsordning i PensionDanmark. Næste år sænker PensionDanmark nemlig de omkostninger, som medlemmerne betaler til administration, til 336 kr. pr. medlem mod 372 kr. i 2014 og 396 kr. i 2013. Det svarer til et fald på 15 pct. på to år. 
 
- Vi er glade for igen at kunne hakke en pæn del af administrationsomkostningerne, som i forvejen er blandt de laveste i branchen. Det betyder, at en endnu større del af medlemmernes indbetalinger går til opsparingen i stedet for til administration. Og det giver i sidste ende mere i pension, hvilket det hele jo handler om, siger adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark. 
 
PensionDanmark har netop implementeret en ny forsikringsadministrativ platform, som har gjort det muligt at sænke administrationsomkostningerne yderligere. 
 
For nylig viste en undersøgelse fra Loyalty Group, at PensionDanmarks medlemmer er de mest tilfredse pensionskunder herhjemme - herunder også, når det gælder tilfredshed med gebyrer og omkostninger i pensionsselskabet. I november fik PensionDanmark prisen som Best European Pension Fund ved IPE Awards' årlige prisuddeling for den europæiske pensionsbranche. 
Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt