Søgefelt

Onsdag 25/04 2018

Industriens Pension kåret til årets digitale pensionsselskab

FinansWatch og analyseinstituttet Wilke har kåret Industriens Pension til Årets Digitale Finansvirksomhed 2018.

De VVS'ere, som via overenskomsten har deres pensionsordning i Industriens Pension, kan nu bryste sig af at være medlemmer af årets digitale pensionsselskab 2018. Det oplyser Industriens Pension i en pressemeddelelse.

Det er pensionsselskabets login-område ’Min side’ og selskabets innovationsevne, der er blandt de vigtigste årsager til, at Industriens Pension er kåret til Årets Digitale Finansvirksomhed blandt danske pensionsselskaber.

Prisen blev uddelt på konferencen Årets Digitale Finansvirksomhed, og kåringen er baseret på vurderinger fra mere end 3.000 kunder og ekspertvurderinger af selskabernes digitale løsninger.

- Vi er enormt glade og stolte over at vinde prisen. Det ligger i vores dna at gøre det så enkelt som muligt at være kunde hos os. Derfor har vi altid fokus på at udvikle vores digitale univers for at sikre medlemmerne en god, effektiv og brugervenlig pensionsordning. Det vil vi fortsat arbejde målrettet på, siger Laila Mortensen, adm. direktør i Industriens Pension. 

Ny app og digitalt pensionstjek Industriens Pension har gennem årene lanceret en lang række digitale services. Sidste år lancerede selskabet en ny app, som gør det nemt og overskueligt for medlemmerne at følge med i deres pensionsordning. Desuden gik Industriens Pension i luften med en ny brugervenlig digital service, så medlemmerne selv kan tjekke, om de sparer nok op til pension.  
 

Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt