Søgefelt

Tirsdag 10/10 2017

Industriens Pension scorer topplacering

Kundetilfredsheden i Industriens Pension er blandt de højeste i finanssektoren, og ingen andre pensionsselskaber har så mange kunder, der gerne vil anbefale deres pensionsordning til andre.

Industriens Pension, hvor VVS'ere under overenskomsterne med Dansk Industri og Arbejdsgiverne har deres pensionsopsparing, er med helt fremme i førerfeltet. Det viser en ny stor undersøgelse fra analysevirksomheden Wilke og finansmediet Finanswatch, der afdækker kundetilfredsheden i de 60 største danske finansvirksomheder. 

I sammenligningen med andre pensionsselskaber opnår Industriens Pension topplaceringer indenfor alle kategorierne, som blandt andet omfatter service, rådgivning, kommunikation, økonomi og konkurrencedygtighed. 

Industriens Pensions samlede score ligger på 77,4. Det rækker til en samlet andenplads i målingen. Gennemsnittet i pensionsbranchen ligger på 70. 

Flest vil anbefale Industriens Pension 
Helt i top ligger Industriens Pension på den såkaldte ”Net promoter score”, som er et udtryk for, i hvor høj grad kunderne vil anbefale deres pensionsselskab til andre. 

Undersøgelsen er baseret på svar fra 4.400 kunder i pensionsselskaber, banker, forsikringsselskaber og realkreditselskaber. 

– Vores vigtigste opgave er at tilbyde medlemmerne en pensionsordning, som de er tilfredse med. Her tænker jeg både på tilfredsheden med den samlede produktpakke og med det løbende afkast, omkostningerne og den service, som medlemmerne får hos os. Derfor er vi også rigtig glade for, at medlemmerne bedømmer os så fint, siger Laila Mortensen, adm. direktør i Industriens Pension. 

Mange priser 
Topplaceringen kommer i kølvandet på en stribe andre vigtige priser til Industriens Pension i det forløbne år. Senest blev Industriens Pension i maj i år kåret til Årets Arbejdsmarkeds-pensionsselskab af FinansWatch og revisionsvirksomheden EY. 

FinansWatch og EY begrundede ved den lejlighed prisen med, at Industriens Pension har haft en kombination af meget høje afkast og ”de laveste gennemsnitlige omkostninger pr. forsikret set over de seneste fem år.”
 

Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt