Søgefelt

Fredag 10/02 2017

Tid til det store pensionstjek

Den årlige pensionsoversigt er på vej. Brug den til at få overblik over opsparingen og dine forsikringer.

Din pension voksede flot i 2016, der blev et godt investeringsår. Hvor meget kan du se i pensionsoversigten, der giver dig et godt overblik over dine pensionsforhold.
 
Ud over at se, hvor meget du har stående på pensionskontoen, så har du også en række forsikringer i din pensionsordning. Forsikringerne i din pensionsordning passer som udgangspunkt til de flestes behov. Men når du i disse dage modtager den årlige pensionsoversigt, så kan det være en god ide at tjekke, om forsikringerne også passer til din livssituation. Hvis du siden dit sidste pensionstjek er blevet gift, har fået barn, eller har købt hus eller lejlighed, kan det betyde, at dine forsikringer bør justeres. 
 
Brug derfor oversigten for 2016 til at tjekke, at alt er, som det skal være. Hvis du logger ind på din personlige side på pensionsselskabets hjemmeside, får du det fulde overblik over din pensionsordning. Og du kan også nemt justere dine forsikringer. På hjemmesiden kan du fx: 
Vidste du at…
du altid kan tjekke, hvordan det står til med din pensionsordning? Log ind på dit pensionsselskabs hjemmeside med NemID. 
 
3 nøgletal i pensionsoversigten
Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt