Top menu

Fortæl os din løn, og vind et besøg af en pølsevogn

Dato: 27/09-2023
Tags: Løn
3025

Når du indberetter din løn, bruger Blik- og Rørarbejderforbundet oplysningerne til at lave en samlet lønstatistik. Det er danner grundlag for forhandlinger af både overenskomster og lokalaftaler.

Nu starter Blik- og Rørarbejderforbundets indsamling af lønoplysninger.

Det betyder, at du kan gå ind på Min Side, hvor du vil finde et link til en formular, du kan udfylde med oplysninger om din løn.

På den måde er du med i lodtrækningen om et besøg af en pølsevogn på din arbejdsplads.

Men det er ikke den eneste årsag til, at det er vigtigt, at du oplyser din løn. Det fortæller forbundsformand Henrik W. Petersen:

- Besvarelserne bruges til at lave en samlet lønstatistik, som vi jo blandt andet bruger, når vi går til forhandlinger om overenskomsterne. Men det er også et vigtigt redskab, som bruges af tillidsrepræsentanterne, når de går til lokale lønforhandlinger. Jo flere der indberetter, jo mere retvisende bliver lønstatistikken. Derfor vil jeg opfordre alle til at deltage.

Derudover lægger forbundsformanden vægt på, at gennemsigtighed i lønnen i det hele taget er sundt.

- Åbenhed om løn giver simpelthen den enkelte mulighed for at tjekke, om man er på det rette lønniveau. Det stiller medarbejderen eller tillidsrepræsentanten bedre i en lønforhandling.

Du kan indberette din løn indtil den 24. november.

Login på Min Side her: Min side | Blik- og Rørarbejderforbundet (blikroer.dk)