Søgefelt

Tirsdag 11/10 2016

Tillidsvalgte blev opdateret på pensionsordningen

Over 200 tillidsrepræsentanter blev opdateret på pensionsordningen i PensionDan-mark, da de den 28. september var samlet til PensionDanmarks årlige konference for tillidsrepræsentanter, TR-Forum, i Nyborg.

Her fik tillidsrepræsentanterne en status på deres egen og kollegernes pensionsord-ning, så de også på dette punkt er klar til at gøre en forskel for kollegerne i hverda-gen. 
 
En af deltagerne var Frank Rasmussen, der er tillidsvalgt hos Kemp og Lauritzen. Han oplever en stigende interesse for pensionsordningen blandt kollegerne. 
 
- Mine kolleger er bl.a. blevet mere interesserede i, hvordan det går med afkastet, og hvordan de via sundhedsordningen kan få hjælp til at skulle holde til et længere ar-bejdsliv. Her viser jeg dem så helt fast, hvordan de selv kan holde sig opdateret om deres ordning og bestille tid til behandling via PensionDanmarks app, siger Frank Rasmussen.
 
På TR Forum fortalte adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark, bl.a. om de seneste forbedringer i netop sundhedsordningen, som er blevet udvidet med et sundhedsteam, der er særligt målrettet langtidssyge. Deltagerne fik også en status på udviklingen inden for deres eget brancheområde. Og så holdt Jacob Søndergaard fra DR-tv-programmet "Rigtige mænd" indlæg om at komme dårlige vaner til livs. 
 
Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt