Søgefelt

Tirsdag 12/04 2016

De unge tjekker deres pension

Unge i 20’erne er flittige til at få tjekket pensionsordningen, viser tal fra Pensi-onDanmark. Og det er nemt at tjekke pensionen – enten på pc eller via app.

I PensionDanmark tjekkede hver sjette af medlemmerne i 20’erne deres pension i 2015, og tendensen er stigende. Samlet set er antallet af logins steget med næsten 10 pct. for aldersgruppen det seneste år.
 
Der er også gode grunde til, at du tjekker pensionsordningen som ung. Fx hvis du har fået børn, eller hvis du er blevet boligejer. Her kan du med fordel kigge nærmere på de forsikringer, som du har som en del af din pensionsordning i PensionDanmark. De sikrer dig og familien ved død, førtidspension og visse kritiske sygdomme.
 
Forsikringerne passer til de flestes behov, men det er også muligt at ændre i beløbs-størrelserne. Måske har du stiftet familie og vil derfor gerne have, at der er lidt flere penge til den, hvis du får en kritisk sygdom. Her kan du så hæve forsikringen fra 100.000 kr. til 150.000 kr.
 
Du kan nemt justere forsikringerne til dine behov
På PensionDanmarks hjemmeside - pension.dk/dinpension - kan du se, hvordan du er forsikret i pensionsordningen. Og du kan nemt hæve eller sænke beløbet på for-sikringerne. Du logger blot ind med NemID.
 
Du kan fx vælge:
Husk, at du også kan få overblik over din pensionsordning via PensionDanmarks mobil-app, som du finder i App Store. Her kan du i øvrigt også bestille tid til behandlinger i sundhedsordningen.
 
Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt