Top menu

Gratis sommeroplevelser på Arbejdermuseet

Dato: 18/06-2024
3352

Nu nærmer sommerferien sig sammen med alle de gode oplevelser med venner og familie. Arbejdermuseet har sammensat et ferieprogram for både voksne og børn, og det er helt gratis for medlemmer af Blik- og Rørarbejderforbundet

☀️ Sommersjov: Vi er arbejderbørnene:

1. juli – 5- august

I sommerferien har vi aktiviteter for hele familien. Man kan komme med på ’En lortedag’ i baggården hver dag kl. 10.45 og kl. 13, lege løs på børnemuseet, digte lokumslyrik og meget mere. Læs mere:

https://www.arbejdermuseet.dk/arrangement/sommerferie-paa-arbejdermuseet-3-2/

 

🌙 Sommeraften Special:

 

Hver torsdag i juli og august holder vi aftenåbent kl. 17-20 og byder ind til en mere stille museumsoplevelse, hvor der er plads til at fordybe sig i udstillingerne. Man kan være med på en guidet tur i udstillingen KVINDELIV og opleve Slaget på Fælleden på loftet,  og så er der 20 kroners bar i Kaffebaren hele aftenen. 🍻

Der er gratis adgang for jeres medlemmer at komme til Sommeraften Special, da det blot kræver en entrébillet at være med. Læs mere her:

https://www.arbejdermuseet.dk/arrangement/sommeraftener-special/

 

Hele huset fuld af udstillinger

Med åbningen af Vi er arbejderne i maj måned er der nu åbne udstillinger fra kælder til kvist på Arbejdermuseet. Fra den populære udstilling KVINDELIV i kælderen, til Børnenes Arbejdermuseum og Baggården i stueetagen, Festsalen og 1950’erne samt Anker-udstillingen på 1. sal, Balkonudstilling om arbejderbevægelsen og den nye Vi er arbejderne på 2. sal, Industriarbejdet og Salens Loft på 3. sal. Se alle udstillinger her:

 

https://www.arbejdermuseet.dk/det-sker/udstillinger/

 

Husk, at selvom jeres medlemmer har gratis adgang plus en ledsager. Børn er altid gratis. Du kan stadig booke billet online ved at vælge jeres forbund. De skal dog stadig vise medlemskab ved ankomst.