Søgefelt

Mandag 24/08 2015

Nyt sundhedscenter åbner på metrobyggeriet

Medarbejderne på metrobyggeriet får nu nem adgang til forebyggende behandlinger. Et nyt sundhedscenter er netop åbnet på byggeriet som det andet af sin slags.

Fremover er hjælpen til at få gjort noget ved ondt i skulderen eller ømme muskler nærmest lige ved hånden for de mange VVS'ere og andre bygningsarbejdere på det store metrobyggeri i København. Her er netop åbnet et sundhedscenter, hvor medarbejderne kan komme på briksen hos en fysioterapeut, hvis kroppen værker.
 
Centret er kommet i stand via et samarbejde mellem Metroselskabet, Copenhagen Metro Team (CMT) og PensionDanmark. Ca. 1.200 medarbejdere på metrobyggeriet har via deres sundhedsordning i PensionDanmark fri adgang til behandling i det nye sundhedscenter, som ligger i CMT’s camp i Valby.
 
- Tilbuddet er en del af de ansattes overenskomst, og vi håber, at mange vil benytte sig af det, da en tidlig indsats kan være afgørende i forhold til at styrke sundheden og arbejdsmiljøet på metrobyggeriet. Vi er meget optaget af at sikre ordentlige forhold for de medarbejdere, der er beskæftiget med byggeriet af Cityringen, som er et gigantisk projekt. Derfor er det også vigtigt, at vi hele tiden har fokus på de mennesker, der hver dag knokler for at bygge mere metro i hovedstaden, siger Louise Høst, vicedirektør i Metroselskabet.
 
Sundhedscentret på metrobyggeriet er det andet herhjemme, der etableres direkte i tilknytning til en større byggeplads. Det første åbnede sidste år midt på byggepladsen til Det Nye Universitetshospital i Aarhus (DNU).
 
- Vi er glade for at have fået mulighed for at etablere endnu et sundhedscenter direkte på en stor byggeplads. Vores erfaring er, at jo lettere adgangen er til de forebyggende behandlinger, jo flere gør brug af tilbuddet om at få behandling i tide, så små skader ikke får lov til at udvikle sig til mere alvorlige problemer. Derfor er vi også klar til at etablere tilsvarende centre på andre store byggepladser, siger adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark.
Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt