Søgefelt

Fredag 29/05 2015

Undgå modregning – indbetal til aldersopsparing

Det kan være en god ide at indbetale til kapitalpensionens afløser – aldersopsparing.

Kun 1.000 af Industriens Pensions medlemmer gør det. Men langt flere kunne have gavn af det – nemlig at indbetale til den såkaldte aldersopsparing, som afløste kapitalpensionen tilbage i 2013.
 
- Aldersopsparing som opsparingsform er stadig ny og lidt ukendt i pensionsfamilien. Det er synd, fordi det som produkt er attraktivt for vores medlemmer. Det er en god måde at sætte gang i pensionslivet på - du får pengene udbetalt på en gang, og udbetalingen bliver ikke modregnet i folkepensionen eller andre offentlige ydelser, siger Joan Alsing, forsikringsdirektør i Industriens Pension.
 
Som medlem i Industriens Pension kan du vælge at bruge 5 % af pensionsbidraget til ’aldersopsparing’, så du får et engangsbeløb ved pensionering. Eller du kan supplere den obligatoriske indbetaling og dermed spare ekstra op til pension via en ’aldersopsparing’. Begge dele kræver, at du henvender dig til Industriens Pension.
 
Sæt gang i indbetalingerne
I alt har cirka 300.000 medlemmer opsparingsformen ’aldersopsparing’. 
 
- Langt de fleste medlemmer fik overført deres kapitalpension til en ’al¬ders¬opsparing’, dengang reglerne for kapitalpensionen blev lavet om, og 300.000 medlemmer har derfor en ’aldersopsparing’. Men de færreste tænker over, at der ikke kommer nye indbetalinger ind på ’aldersopsparingen’. Det kræver, du selv sætter gang i indbetalingerne,” siger Joan Alsing.
 
Sådan gør du
Kontakte Kundeservice på kundeservice@industrienspension.dk eller 70 33 70 70.
 
Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt