Søgefelt

Onsdag 20/05 2015

Afstandsberegner ude af drift

Den i VVS-overenskomsten fastlagte afstandsberegner, som drives mellem Blik- og Rørarbejderforbundet og Tekniq, er ude af drift.

Afstandsberegneren på forbundets website pt. er ude af drift. Fejlen ligger hos Krak, som leverer servicen til os og Tekniq i fællesskab.
 
Indtil servicen fungerer igen, er det efter aftale med Tekniq, i orden at bruge andre services til beregning af afstand i luftlinje, end den i overenskomsten fastsatte.
 
Den mest brugbare er Google maps, som findes her...

Sådan gør du
Afstanden i fugleflugt mellem to punkter findes ved at indtaste adressen på firma eller hjemadresse ind på kortet i øverste venstre hjørne.
Når den røde markering kommer frem ”højreklikker” du på den med musen, og vælger funktionen ”Mål afstand”.
Klik herefter på det punkt på kortet, hvor arbejdsstedet er placeret. Herefter fremkommer afstanden i fugleflugt mellem to punkter.
 
Hvis der senere viser sig, at der er uoverensstemmelser mellem de midlertidige beregningsmetoder, vil det være den afstand, der er brugt i programmet som aftalt mellem Tekniq, Metal og Blik- og Rørarebjderforbundet, som gælder. Beregningerne af afstande i perioden med driftsforstyrrelser, vil derfor efterfølgende blive reguleret op eller ned.
Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt