Søgefelt

Mandag 27/04 2015

Giv besked om din fritvalgskonto

Er du ansat under overenskomsten med Arbejdsgiverne, skal du inden den 30. april vælge, hvordan du vil bruge fritvalgspengene. Bidraget er netop steget.

Med fritvalgsordningen kan du få meget mere pension uden at tage penge op af lommen. Beregninger viser, at hvis du fx indbetaler 250 kr. om måneden i 30 år, får du mere end 100.000 kr. udbetalt, når du går på pension. 
 
Fritvalgsordningen fungerer ved, at arbejdsgiveren hver måned overfører et beløb svarende op til ca. 8 % til fritvalgskontoen. Bidraget er sat op pr 1. marts. Pengene kan bruges til ekstra løn ved feriefridage eller til ekstra pension. 
 
- Fritvalgsordningen er en god genvej til at spare ekstra op til pension uden at skulle have penge op af lommen – særligt, hvis du er bagud med pensionen, fx fordi du er kommet sent i gang med at indbetale eller har været på barsel, siger Joan Alsing, forsikringsdirektør i Industriens Pension. 
 
Giv din arbejdsgiver besked
Hvis du gerne vil bruge fritvalgsordningen til ekstrapension, skal din arbejdsgiver have besked senest 1. april.
 
På industrienspension.dk findes en beregner, hvor du kan se, hvor meget dine fritvalgspenge kan vokse. 
 
Som medlem i Industriens Pension er der ingen administrationsomkostninger på ekstrapension. Læs mere på industrienspension.dk/ekstrapension.
 
Du er meget velkommen til at kontakte Industriens Pension via mail på kundeservice@industrienspension.dk eller på telefon 70 33 70 70, hvis du har spørgsmål.
 
 

Med en OK overenskomst er du sikret omkring 12 procent af lønnen på en pensionsordning oveni folkepensionen. Det er din...

Posted by Blik og Rør - I forbund med fremtiden on 15. april 2015

Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt