Søgefelt

Mandag 27/04 2015

VVS’15: Faglig inspiration og besøgsrekord

VVS’15 satte besøgsrekord med 8.300 besøgene, da hele den danske VVS-branche var samlet i Odense.

Med 8.300 besøgende på VVS’15 blev der sat ny besøgsrekord på VVS-branchens største samlede event. Og der er også masser af faglig inspiration at hente på messen, hvor alt fra værktøj, produkter, beklædning og indretning af servicebiler til VVS-branchen var samlet under et tag. 
 
Blik- og Rørarbejderforbundet var naturligvis også til stede på messen. Her kunne kolleger og samarbejdspartnere samles og udveksle faglig information. 
 
Især var der opklarende spørgsmål til overenskomsterne, ligesom de i gangværende lokalforhandlinger også blev drøftet indgående. Derudover var der også en del spørgsmål om de medlemsfordele, der følger med et medlemskab af en rigtig fagforening. 
 
- Deltagelsen her på messen har endnu engang været en ubetinget succes. Alle tre dage har vi haft rigtig mange besøgene, og indsatsen har også givet mange nye medlemmer, siger forbundssekretær Søren Schytte fra Blik- og Rørarbejderforbundet. 
 
Fokus på efteruddannelse
VVS-messen har særlig fokus på energirigtige løsninger, og det stiller nye krav til fremtidens medarbejdere i branchen. Blik- og Rørarbejderforbundet deltager i arbejdet med at udvikle de rette muligheder og gøre adgangen til kurserne lettere. 
 
Senest er der udviklet en helt ny kursus-app, så det er blevet endnu nemmere at finde og tilmelde sig relevante kurser.
 
- Det er en nyhed, som mange tog godt imod. Nu håber vi bare, at virksomhederne også får øjnene op for de her nye muligheder, så det samlede kompetenceniveau i branchen bedre kan planlægges og udvikles, forklarer Søren Schytte.
 
Populær briks
I lighed med tidligere år var Blik- og Rørarbejderforbundet og PensionDanmark placeret lige ved siden af hinanden. 
 
Det giver en oplagt mulighed for ar øge kendskabet til den overenskomstsikrede pensionsordning, som hovedparten af forbundets medlemmer er omfattet af. Særlig fokus er der på sundhedsordningen, der giver adgang til kiropraktor, massør, fysioterapeut eller zoneterapeut.
 
- De besøgene kunne så få en omgang gratis massage, og det fungerer rigtig godt. Det er en oplagt mulighed til at skabe opmærksomhed på sundhedsordningen og de andre forhold i medlemmernes pensionsordning, fortæller Søren Schytte. 
 
Næste VVS-messe i Odense er planlagt til at løbe af stablen i 2017.
 
 

VVS'15 er forbi for denne gang. Messen var igen en stor succes og Blik og Rør takker kolleger, samarbejdspartnere og gæster for tre fantastiske dage.Vi ses til VVS'17...

Posted by Blik og Rør - I forbund med fremtiden on 24. april 2015

Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt