Søgefelt

Tirsdag 10/03 2015

Industriens Pension gør året op

Højt afkast, bedre forsikringer, lavere omkostninger og flere penge til efterladte er blandt de forbedringer, som medlemmerne i Industriens Pension fik i 2014.

Industriens Pension forbedrer løbende pensionsordningen for at sikre medlemmerne det størst mulige udbytte af dette betydningsfulde overenskomstgode.
 
De seneste forbedringer er: 
- Vi er sat i verden for at optimere medlemmers pensionsopsparing, men vi skal også være der, når alvorlig sygdom rammer. Derfor har vi forbedret forsikringerne. Desværre er der stadig mange, som ikke får søgt om udbetaling. Kontakten til medlemmerne er derfor stadig et indsatsområde. Fx har vi fået ny hjemmeside, vi er på Facebook, og vi har aftenåbent i Kundeservice. Desuden vil vi i stigende omfang selv kontakte medlemmerne, når de kan have ret til en udbetaling, siger Laila Mortensen, adm. direktør, Industriens Pension. 
 
2 mia. kr. til medlemmerne og 11 % i afkast 
Rigtig mange medlemmer fik glæde af udbetalinger fra Industriens Pension i 2014. Der blev således udbetalt godt 2 mia. kroner til pensionerede medlemmer, og til medlemmer som fik brug for deres forsikring ved kritisk sygdom og tab af erhvervsevne. 
 
Samtidig bar investeringerne frugt, og det samlede afkast nåede op på 11 procent. 
 
- 2014 blev også et år, hvor vi i kroner og ører gav medlemmerne værdi. Det høje afkast fik opsparingerne til at vokse. Og selvom der altid ligger en alvorlig situation til grund for, at vi udbetaler forsikringspenge, er det rart at vide, at vi kan hjælpe økonomisk, og de får gavn af deres ordning, siger Laila Mortensen. 
 
Du kan læse meget mere om året, der gik i Industriens Pension i Årsrapporten. Hvis du vil se præcist, hvordan dit år gik, så tjek pensionsoverblikket. Det finder du i e-Boks eller på Min Side... 
Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt