Søgefelt

Tirsdag 26/08 2014

Er du Danmarks dygtigste VVS-lærling?

En ny danmarksmester i VVS skal findes. Og hvis du har talentet, så er det nu, du skal holde øje med, hvornår de lokale kvalifikationsstævner afvikles på din skole.

Der bliver med garanti fuld knald på, når Bella Center i København danner rammen om DM i Håndværk i dagene fra den 8. til 10. januar 2015.
 
Vejen til at blive Danmarks dygtigste VVS- og energispecialistlærling er udfordrende og lang. Lærlingene skal nemlig først klare sig gennem nåleøjet ved de indledende stævner på skolerne. Herefter gælder det regionsmesterskaberne, hvor det kun er de fire vindere, som kvalificerer sig til DM.
 
De indledende konkurrencer på skolerne er nogle steder allerede i fuld gang, mens andre først afholder deres konkurrencer i løbet af september. Hør faglæreren på din skole om, hvornår de lokale konkurrencer finder sted. 
 
Fra slutningen af september og de efterfølgende måneder afholdes regionsmesterskaberne over hele landet. De fire vindere kvalificerer sig til DM-finalen, hvor en ny danmarksmester først kan findes efter flere dages benhårde strabadser.
Er du klar?
 
Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt