Søgefelt

Tirsdag 12/08 2014

Få en pensionsgevinst uden at gøre noget

PensionDanmark sikrer automatisk medlemmer med kapitalpension en afgiftsrabat i de kommende måneder.

Medlemmer af Blik- og Rørarbejderforbundet med pensionsordning i PensionDanmark kan nu se frem til at få en afgiftsrabat på deres kapitalpension – helt uden at gøre noget. Det sker, når PensionDanmark inden årsskiftet omlægger kapitalpensioner til såkaldt aldersopsparing. 
 
Ved at foretage denne omlægning i 2014 skal medlemmerne kun betale 37,3 pct. i afgift af deres kapitalpension i stedet for normalt 40 pct. Til gengæld betales afgiften nu, og ikke - som hidtil - når pensionen udbetales.
 
Omlægningen er gratis, og PensionDanmark sørger for at indberette til Skat.
 
Medlemmerne indbetalte på en kapitalpension i årene 2000 til 2009. Det er den opsparing, der nu omlægges til en aldersopsparing. 
 
Hvis du ikke vil omlægge din kapitalpension
Medlemmer, der ikke ønsker deres kapitalpension omlagt, skal inden den 20. september 2014 logge ind på pension.dk/dinpension og sige nej tak til omlægningen. Klik på ”Opsparing – Omlæg din kapitalpension”, og følg vejledningen. 
 
Medlemmer kan læse mere om omlægningen og aldersopsparing på pension.dk/kapitalpension. Desuden kan medlemmerne ringe til PensionDanmark alle hverdage mellem 8 og 21 på 7012 1330. 
Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt