Søgefelt

Fredag 17/01 2014

Sundhedsordning: Jan slap for lang ventetid

Hurtig hjælp med PensionDanmarks hurtig diagnose.

VVS-montør Jan Jensen havde store smerter i ryggen. Med PensionDanmarks hurtig diagnose kom han hurtigt videre i systemet og fik den hjælp, han havde brug for. Jan er i dag tilbage på jobbet på fuld tid.
 
Medlemmerne i Blik- og Rørarbejderforbundet, der har pension i PensionDanmark, har adgang til hurtig diagnose som en del af PensionDanmarks sundhedsordning. Her kan de få hjælp til hurtig udredning, og det fik den 42-årige vvs-montør Jan Jensen fra Q-Star VVS i Esbjerg brug for. 
 
Fik besked efter fire timer 
Jan havde igennem et stykke tid haft kraftige smerter i ryggen og havde også fået behandlinger hos både en kiropraktor og en fysioterapeut.
 
- Det var rigtig fint med behandlingerne i sundhedsordningen, men smerterne blev ved med at være der, fortæller Jan Jensen.
 
På et tidspunkt henviste kiropraktoren derfor Jan Jensen til Rygteamet i Esbjerg. De konstaterede, at der var en udposning mellem 6. og 7. ryghvirvel, og at der muligvis var behov for en operation. Ventetiden var dog lang, så Jan blev anbefalet at få en henvisning fra sin egen læge og derefter kontakte hurtig diagnose. Og så gik det stærkt.
 
- Sygeplejersken hos hurtig diagnose fik henvisningen fra min læge mandag morgen, og fire timer senere havde hun skaffet mig en tid om torsdagen på privathospitalet Aleris-Hamlet i Esbjerg. Det var altså effektivt, siger Jan Jensen.
 
Jan er tilbage på jobbet på fuld tid
Efter undersøgelsen på Aleris blev Jan henvist til operation på Middelfart Sygehus, hvor der ikke var ventetid, og hvor man har eksperter i netop den type operationer. I forløbet har Jan været sygemeldt i otte uger og haft to uger på halv tid. 2. december vendte han tilbage på fuld tid. 
 
- Det er godt at være tilbage på fuld tid. Og det er ikke mindst takket være hurtig diagnose, som har fungeret supergodt. Der sker virkelig noget, og der har også været en god løbende opfølgning fra sygeplejersken, siger Jan Jensen.
Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt