Søgefelt

Fredag 13/12 2013

VVS efteruddannelse med masser af valgmuligheder

Efteruddannelse er OK - Få opdateret dine kompetencer

En OK overenskomst giver adgang til en bred vifte af muligheder for efter- og videreuddannelse. Inden for VVS-området findes masser af kurser, som sikrer faglig opkvalificering. 

For ansatte i virksomheder, som er medlem af arbejdsgiverorganisationen Tekniq, er der kurser for næsten enhver smag. Faktisk er der knap 100 forskellige faglige kurser at vælge imellem hos VVS-branchens efteruddannelse, så det er bare med at finde lige præcis de kurser, hvor du kan få opdateret dine faglige kompetencer i løbet af det kommende år.

Hele oversigten af VVS-efteruddannelseskurser kan du se her...

Sådan tilmelder du dig
Gå herefter ind på hjemmesiden www.evukurser.dk, der er oprettet, for at give virksomheder og medarbejdere et overblik med let adgang til detaljeret information om kursernes indhold, hvornår de gennemføres og på hvilke skoler. Her indtaster du det 5-cifrede kursusnummer i søgefeltet, og du finder let mere information om det ønskede kursus.

Ønsker du eller din arbejdsgiver at tilmelde dig et eller flere kurser, linkes du automatisk til portalen EfterUddannelse.dk, hvorfra online tilmeldingen kan ske. Her skal du ligeledes søge om VEU-godtgørelse.

Klik her og se den nye guide, der viser dig trin for trin, hvordan du tilmelder dig vvs-branchens kurser...

DS Efteruddannelse
For ansatte under overenskomsten med DS Håndværk & Industri er der ligeledes masser af faglige relevante kurser at vælge imellem.

Alle kurserne fra DS Efteruddannelse for første halvår 2014 kan ses på www.dseu.dk. Her er det også er muligt at tilmelde sig kurserne.

Man kan kun deltage på disse kurser, hvis man er ansat i en VVS-virksomhed, hvor Blik- og Rørarbejderforbundet har indgået med DS Håndværk & Industri.

Læs mere om kurserne for DS Efteruddannelse første halvår 2014 her...

Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt