Søgefelt

Søndag 18/11 2012

PensionDanmark har laveste omkostninger

PensionDanmark er det mest effektive selskab til at administrere og investere din pension. Som 40-årig betaler du fx 1.500 kr. i samlede omkostninger. Det er under halvdelen i forhold til nogle af de kommercielle pensionsselskaber.

Alle danske pensionsselskaber skal som noget nyt have en såkaldt omkostningsberegner på deres hjemmeside. Her kan kunderne se, hvad de betaler i omkostninger til administration og investeringer. En sammenligning viser, at PensionDanmark kommer ud som branchens suverænt mest effektive pensionsselskab.

Som medlem betaler du 396 kr. i administrationsomkostninger. Hertil kommer omkostninger til at investere din opsparing. I figuren herunder kan du se hvad et typisk medlem på 40 år betaler i omkostninger for at have en pensionsordning i forskellige danske pensionsselskaber.

Prøv selv beregneren
På PensionDanmarks hjemmeside kan du beregne, hvor meget du betaler i årlige omkostninger. Du kan se dine omkostninger både i procent (ÅOP) og i kroner (ÅOK).
Du skal blot indtaste din alder, din opsparing og dine årlige indbetalinger. Du kan altid se din aktuelle opsparing på pension.dk/dinegenpension. Her kan du også se, hvad du får udbetalt, når du går på pension.

Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt