Top menu

Julehilsen fra formanden

Dato: 21/12-2020
Tags: Diverse
1919

Julen er endnu en gang over os, og det er en højtid, der ofte giver anledning til at slappe af og tænke lidt dybere tanker. Nå ja, måske hjulpet lidt på vej med et godt glas af det, der gør julen ekstra hyggelig.

For mit vedkommende så går tankerne på jer derude, medlemmerne af Blik- og Rørarbejderforbundet.

Endnu et år har I vist, hvor vigtig en rolle, I spiller i samfundet. For mens mange danskere i foråret blev sendt hjem, og oplevede udfordringerne med zoom-møder og hjemmearbejde, så har I mødt op på arbejde ude i samfundet hver morgen, før fanden fik mundbind på.

I har fortsat jeres vigtige arbejde på byggepladsen, fra servicebilen og på tagene, og har været med til at holde den danske økonomi i gang.

I har installeret ekstra håndvaske i daginstitutioner og folkeskoler, så vores børn kan vaske hænder.

I har svejset fjernvarmerør sammen og dermed sikret varmt vand i både håndvasken og badet.

I har lavet ventilationsanlæg, som renser luften og giver bedre indeklima. Alt sammen så smitten ikke kan sprede sig så nemt.

Og I har kravlet på tage og renset skorstene, så danskerne nu kan lune sig om den varme pejs her i den kolde tid.

Det har sgu ikke altid været nemt. Og I derude på arbejdspladserne har sammen med os i forbundet og kredsene måtte kæmpe for, at I kunne tage på arbejde under ordentlige forhold.

Derfor håber jeg også, at I hver og en får en rigtig god jul, hvor I kan komme helt ned i gear. For selvom nissehuerne er skiftet ud med visir, og julen i år handler mest om vaccine, selvisolation og coronatræthed, så håber jeg alligevel, at I får mulighed for at hygge lidt om jer selv og dem, I holder af. For det er også det, julen handler om. Medmenneskelighed, solidaritet og sammenhold. Og det er der ikke nogen virus, der kan tage fra os.

Rigtig glædelig jul til jer alle sammen.