Top menu

Få overblik over dine videreuddannelsesmuligheder med Adgangskortet

Dato: 23/10-2020
1801

Der er endelig kommet et værktøj, der samler alle videreuddannelsesmulighederne ét sted.

Nu er det blevet nemmere og mere overskueligt at få en oversigt over, hvilke muligheder du har for videreuddannelse. Du kan bruge UddannelsesGuidens nye værktøj Adgangskortet, når du vil undersøge, hvilke videregående uddannelser, du har adgang til at bygge oven på din erhvervsuddannelse.

- Nu har vi endelig fået en nem og overskuelig måde at få et overblik over, hvilke videreuddannelsesmuligheder, man har. Det er et rigtigt godt værktøj til dem, der gerne vil læse videre, da det hele er samlet ét sted, siger Kim Fusager Balle, der er forbundssekretær hos Blik & Rør.

Når du skal bruge værktøjet, så skal du vælge din ungdomsuddannelse, din erhvervsuddannelse og dit hovedforløb. Herefter viser værktøjet nemt og hurtigt, hvilke muligheder du har adgang til. Hvis du eksempelvis har hovedforløbet i VVS og Blikkenslager, så kan du for eksempel tage en uddannelse til byggetekniker på et erhvervsakademi samt 15 andre uddannelser. Du kan også få et overblik over, hvilke fag du mangler, hvis du gerne vil søge ind på en specifik uddannelse.

Prøv det selv her!