Top menu

Formand Henrik W. Petersen blev fejret på Arbejdermuseet

Dato: 21/08-2020
Tags: Diverse
1750

Blik og Rørs forbundsformand Henrik W. Petersen fyldte 50 år den 10. juli. Det blev i dag fejret ved en reception på Arbejdermuseet.

Der har i dag været reception for Blik og Rørs formand Henrik W. Petersen på Arbejdermuseet i København. Her var der besøg fra medlemmer, familie, gode venner og samarbejdspartnere. Der blev blandt andet holdt taler fra de to næstformænd Stig Søllested og Niels Braaby - men også tidligere forbundsformand Max Meyer og formanden for Fagbevægelsens Hovedorganisation, Lixette Risgaard, gav Henrik sine lykønskninger med på vejen.

Henrik W. Petersen blev 50 år 10. juli, og det var baggrunden for dagens reception. Sin nye alder fik han selvfølgelig også lov til at høre for i nogle humoristiske vendinger fra sine to næstformænd.

Undervejs blev der serveret coronavenligt smørrebrød skåret ud i små stykker, og til at slukke tørsten var der selvfølgelig arbejdernes egen Stjerne-pilsner. Der blev leveret musik af ”strejkedrengene”, der spiller gamle strejkesange. På bordene var håndsprit med påskriften ”Sprit – eller kaos”. Så man må sige, at rammerne for en forbundsformand i en fagforenings 50-års fødselsdag ikke kunne være meget bedre.