Top menu

DM Skills: Vejen til DM afgøres ved regionmesterskaberne

Dato: 02/10-2019
1550

De kommende uger afholdes de regionale mesterskaber, hvor de fire vindere kvalificerer sig til DM i Skills.

Blik- og Rørarbejderforbundet og TEKNIQ ARBEJDSGIVERNE arrangerer hvert år DM i Skills for vvs-energilærlinge. Her kåres og hyldes vvs-branchens mest talentfulde unge vvs-energispecialister. 

Formålet med mesterskaberne er dels at synliggøre vvs-energiuddannelsen som en spændende og attraktiv uddannelse for unge, forældre og virksomheder, og dels at fungere som udstillingsrum for vejledere og elever i grundskolens afgangsklasser. 

Konkurrencerne i forbindelse med mesterskaberne skal desuden motivere og udfordre særligt talentfulde og dygtige elever ved at sætte fokus på kvalitet i vvs-energiuddannelsen. 

Frem mod DM i Skills afholder vvs-skolerne udtagelseskonkurrencer i form af skolemesterskaber og dernæst regionale mesterskaber, hvor de fire DM-finalister bliver fundet. 

Regionsmesterskaber 2019: 
De fire regionale mesterskaber afholdes på følgende datoer: 

  • Nord- og Midtjylland Aarhus Tech, 15. - 16. oktober
  • Syddanmark Syddansk Erhvervsskole, 17. - 18. oktober 
  • Sjælland og øerne Roskilde TS, 15. - 16. oktober
  • Storkøbenhavn TEC, 23. - 24. oktober   

I 2020 foregår DM i Skills i Bella Center Copenhagen i dagens 16. til 18. januar. Her er der åbent for publikum, og der er gratis adgang for alle.

DM i Skills er Danmarks største uddannelsesevent, hvor deltagere fra næsten 40 forskellige erhvervsuddannelser kæmper om at blive de bedste inden for deres fag. Hvert år tiltrækker mesterskaberne op mod 60.000 besøgende i form af elever fra folkeskolens afgangsklasser, forældre og andre interesserede.