Top menu

YouTube-stjerne slår et nyt slag for vvs-energiuddannelsen

Dato: 25/06-2019
1502

For at skabe opmærksomhed om vvs-energiuddannelsen har TEKNIQ Arbejdsgiverne og Blik- og Rørarbejderforbundet igen allieret sig med YouTube-stjernen Kristian Kulmbach

De unge strømmer til vvs-energiuddannelsen, og der indgås flere uddannelsesaftaler end nogensinde. Men der skal endnu flere unge ind på uddannelsen for at dække behovet de kommende år. 

Derfor har TEKNIQ Arbejdsgiverne og Blik- og Rørarbejderforbundet igen i år alliereret sig med den unge YouTube-stjerne Kristian Aagaard Kulmbach. Han har i dag over 200.000 følgere på sin kanal og blev sidste år udråbt som en af Danmarks bedste YouTubere. 

I en tidligere video fortalte han, hvordan vvs-energiuddannelsen kan gøre én til fremtidens klimahelt, og den blev set af over 80.000 unge. I den nye video interviewer Kristian Kulmbach dette års vinder af Danmarksmesterskabet i Skills på vvs-energiuddannelsen Emil Wang, som fortæller mere om uddannelsen og jobbet.

Kampagnen for at tiltrække flere unge til branchen fortsætter i efteråret, hvor der udsendes en forkortet version af videoen på Facebook og Instagram sammen med en række annoncer.