Top menu

Skills 2019 var en succes

Dato: 08/04-2019
1460

Med 51.500 besøgende, 320 konkurrencedeltagere fordelt over 60 fag var det travle dage i Næstved Arena. Blik og Rør var med i front alle dage og også med på sidstedagen, hvor vinderen blev fundet, og lærlingene hyldet

Skills blev afviklet over al forventning i den første weekend i april med 51.500 besøgende, der defilerede rundt mellem de 60 forskellige fag i de mange stande i Næstved Arena. I en af de stande stod vores fire VVS-lærlinge og knoklede på deres opgaver til konkurrencen Læs mere her...

Vinderen af Skills 2019 inden for VVS- og energispecialist blev Emil Wang på 23, der til hverdag elev på TEC i København og lærling hos VVS & Taggruppen Entreprise ApS.

Træt og stolt vinder
− Det er selvfølgelig superfedt at have vundet, fortæller Emil Wang, mens han står og vejer den tunge præmie i hånden.

− Jeg havde overskud her på sidstedagen og skulle bare lave den der fortråde-ting, det var det, jeg synes, var sjovest at lave, men jeg brugte al for lang tid på den der Grohe Red. Man kunne selvfølgelig have knaldet det op på to sekunder, men det skulle selvfølgelig hænge pænt. Og med den radiator, siger Emil Wang og peger på radiatoren på podiet og fortsætter: ”Der kvajede jeg mig og var nødt til at lægge en muffe og ja – det var en langsejler, smiler han træt.

− Det er ikke meget søvn, man har fået de sidste par dage, siger han.

Slut for denne gang
Efter faglighed i mange afskygninger er blevet fejret, de bedste har konkurreret, og nysgerrige spørgsmål er blevet stillet i øst og vest, er Skills nu afviklet, og Næstved Arena ligger nu øde hen.

Interessen for VVS’ernes, blikkenslagernes og skorstensfejernes stande var så stor, at mon ikke en skoleelev eller to nu har fundet ud af, at de nok er kommende Blik og Rør-medlemmer på den ene eller anden måde?

Hold øje med næste nummer af dit fagblad for endnu flere billeder og historier fra Skills-dagene.

Næste år afholdes Skills i Bellacenteret i København.