Top menu

Kom til Skills 2019

Dato: 03/04-2019
1453

Skills - DM i erhvervsfag - går i gang denne torsdag, og der er fuld fart på helt til lørdag aften! Kom forbi VVS-standen og hep på vores kandidater

Kom forbi og hils på! Skills foregår i år i Arena Næstved, Ved Stadion 11, 4700 Næstved d. 4.-6. april-

Du kan besøge VVS-standen i Hal 3 stand nummer 37.


Du kan besøge vores fire VVS’ere i Hal 3 ved stand 54-56. 
Kom forbi, giv dem et klap på skulderen og ønsk held og lykke.

Her kan du møde 

Emil Brokholm Petersen, på 17 år 

− Min far er vvs’er, og da jeg var yngre, prøvede jeg flere gange at være med ham ude. Jeg synes, det er sjovt at hjælpe folk og løse deres problemer med f.eks. vand og varme, og så er der ikke to dage, der er ens – jeg oplever noget nyt, hver gang jeg er ude hos en kunde.

Stærke sider:
− Jeg er især god til det håndværksmæssige i faget. Ved de regionale mesterskaber var jeg især god til at bukke rør.

Forberedelse til Skills:
− Jeg skal selvfølgelig øve mig i at bukke rør, men så skal jeg også sætte mig ind i nogle af de mere tekniske dele af opgaven med elektronik og styringer – det har jeg nemlig ikke beskæftiget mig så meget med endnu.

Emil Wang

23-årige Emil er til hverdag elev på TEC i København og er lærling hos VVS & Taggruppen Entreprise ApS.

− Jeg har været elitecykelrytter i rigtigt mange år, men så blev jeg desværre skadet og var nødt til at skifte retning. Så startede jeg med at arbejde hos min far, som også er vvs’er. I min fars firma startede jeg med at lave tag og blik, og det var egentligt meget hyggeligt at klatre rundt på et tag og lægge skiffersten og bukke zink og den slags, men jeg kan bedre lide den mere tekniske del af faget og at komme ud til kunder og få ting til at virke.

Stærke sider:
− Jeg går meget op i, at slutresultatet er lækkert. Jeg kan godt lide, at tingene ser pæne ud og er sat lige op. Derudover er jeg meget målrettet. Når jeg får en opgave, er jeg koncentreret og bliver ikke så let distraheret. Jeg har været dansk mester i enkeltstart – dengang var jeg hurtig, og det bliver jeg også her.

Forberedelse til Skills:
− Forhåbentlig kan jeg bruge nogle skoledage, hvor jeg kan kigge de gamle opgaver igennem og øve lidt på nogle af de discipliner, vi skal igennem – f.eks. utraditionelle bukkeradiusser og tilslutning af varmepumper.

Jannik Bjørnskov Sørensen

Jannik er 19 år og fra Esbjerg. Han går på Rybners Tekniske Skole og står i lære hos John Josephsen ApS.

− Jeg kan godt lide, at man har et afvekslende arbejde, hvor man den ene dag skal lave fint og teknisk arbejde som f.eks. avancerede styringer og regulering af installationer, og dagen efter har man opgaver, hvor man skal ud og være rigtig håndværker og blive beskidt. Som vvs-energispecialist er man ofte med i et byggeri fra start til slut. Man er med under jorden, når der skal graves rør ned og over jorden til allersidste skridt, hvor der skal sættes varme på.

Stærke sider:
− Jeg er god til at arbejde under pres. I min fritid kører jeg speedway på semiprofessionelt niveau, og der er jeg vant til at være under pres. Så er jeg også god til at få ting til at sidde i lod og få en god finish på det, jeg laver.

Forberedelse til Skills:
− Jeg vil arbejde og arbejde, og så vil jeg tage på skole og få læst op på lidt teori.
 

Jonas Holtzen-Larsen

Jonas på 23 kommer fra Næstved og går på EUC Sjælland, mens han er i lære hos Emil Hansen & Søn.

Jonas er en ung mand, der godt kan lide at skulle finde løsninger selv i en varieret hverdag.
− Det er sjovt at få ting til virke og køre fra en kunde, der er glad, fordi de har fået varmen tilbage. Det er en god og positiv kundekontakt, man har, siger han om det at køre service.

Stærke sider:
− Jeg er meget løsningsorienteret, og jeg er god til at få ting til at virke. Jeg laver ikke så mange fejl og er god til at planlægge mit arbejde, fortæller Jonas om sine stærke sider.

Forberedelse til Skills:
− Jeg skal øve mig mere i at bukke rør, og jeg tænker, at jeg vil prøve at være ekstra opmærksom på de discipliner, vi skal konkurrere i, i mit daglige arbejde.