Top menu

Ungdommen kommer til orde

Dato: 26/03-2019
1445

Blik og Rørs Ungdom mødes i Svendborg til årsmøde på fredag. Programmet for weekenden har taget form, og der bliver plads til både fis og alvor

Naturligvis er der fis og ballade, når man samler en stor flok unge mænd på et vandrerhjem i Svendborg. Og det kommer der til at være masser af plads til på Blik og Rørs Ungdomsårsmøde igen i år. Der kommer også til at være masser af plads til at se sit fag og sin uddannelse i øjnene, når det planlagte program går i gang.

Stil krav og forslag
Det er her, at Blik og Rørs ungdom skal gøre sig klart og fortælle deres fagforening, hvad det er, de ønsker, der skal arbejdes for i deres uddannelse og deres fremtidige fag. Hvad skal ændres inden for lærlinges vilkår og muligheder? Hvad er det vigtigt, at Blik og Rør går videre med?

Psyken er vigtig

Et andet punkt, der tages op på programmet, kan ved første øjekast virke føleri-agtigt og ligegyldigt, men når 17.000 danskere hver dag melder sig syge på grund af psykisk arbejdsmiljø, er det noget, man skal tage alvorligt. Det kan være mobberi, trusler fra kunder eller sexchikane. Ja, mænd oplever også sexchikane fra kvinder, og nej, det er faktisk ikke så fedt, som det kan lyde.

Dit fagblad er med
Nærværende fagblad er naturligvis med på første række i Svendborg og i næste nummer, kan du læse om, hvad Blik og RørUngdom bød ind med og lærte på vandrerhjemmet i Svendborg.