Søgefelt

Tirsdag 18/04 2017

Brug din sundhedsordning, inden det er for sent

Mange medlemmer venter for længe med at bruge deres sundhedsordning, hvis de fx har ondt i ryggen.

Det er synd, for der er masser af hjælp at hente. Men hvornår skal du bestille tid hos en behandler i sundhedsordningen i PensionDanmark? 
 
- Det skal du, hvis du fx konstant er øm i musklerne, eller hvis du har fået en pludselig skade, siger fysioterapeut Christian Madsen, der er en af de behandlere, som medlemmerne kan få hjælp hos via sundhedsordningen i PensionDanmark. 
 
Venter du for længe med at bruge sundhedsordningen, kan det ifølge Christian Madsen have store konsekvenser:
 
- Problemerne og smerterne bliver værre, hvis du venter for længe, og det kræver flere behandlinger. Det er vigtigt, at du kommer afsted til behandleren tidligt, så slid- og overbelastningsskaderne ikke er blevet alt for voldsomme, siger Christian Madsen.
 
Som fysioterapeut hjælper han bl.a. med målrettede øvelser, som hjælper mod smerterne, og som forebygger, at smerterne kommer tilbage. 
 
Garanteret behandling inden for 24 timer i akutte tilfælde 
Med PensionDanmark Sundhedsordning kan du få hjælp til fx rygproblemer hos en fysioterapeut, kiropraktor, massør eller zoneterapeut. Du er garanteret behandling inden for fire døgn i ikke-akutte tilfælde.
 
I akutte tilfælde får du behandling inden for 24 timer. Du kan bestille tid til behandling på et af godt 125 sundhedscentre, som ligger over hele landet. 
 
Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt