Top menu

OK 2017: Stem om din overenskomst

1110

Stem og bestem. Overenskomstforhandlingerne er afsluttet, og nu skal medlemmerne tage stilling til resultatet.

Ja eller nej til overenskomsten? Det er spørgsmålet for de af Blik- og Rørarbejderforbundets medlemmer, som nu skal stemme om den overenskomst, der gælder for deres område. 
 
Afstemningsmateriale er onsdag den 29. marts sendt ud på mail til medlemmerne. Til de medlemmer, der ikke har en mailadresse, er der til gengæld sendt et godt gammeldags brev ud med PostNord.
 
Blik- og Rørarbejderforbundets hovedbestyrelse anbefaler medlemmer at stemme JA til mæglingsforslaget på VVS-området og JA til overenskomstresultatet på skorstensfejerområdet. 
 

Se hovedpunkterne i mæglingsforslaget på VVS-området her…

Se hovedpunkterne i overenskomstresultatet på skorstensfejerområdet her…

 
Sådan stemmer du
For første gang skal alle stemme elektronisk. Her får du en guide til, hvordan det foregår. 
 
Du har modtaget info om afstemningen enten pr. mail eller post. 
 
Har du modtaget en mail, skal du blot trykke på linket ”stem her”. Derefter skal du indtaste din fødselsdato, og så har du adgang til at stemme. 
 
Har du til gengæld modtaget et brev, skal du stemme via forbundets hjemmeside blikroer.dk. Her skal du trykke på linket ”stem her”, og så skal du oplyse din fødselsdato og den valgkode, som står i brevet. Herefter kan du afgive din stemme.
 
Hvis du ikke modtaget afstemningsmateriale hverken pr. mail eller med posten, bedes du hurtigt kontakte din fagforening på telefon 36383638 eller på mail: forbund@blikroer.dk
 
Sidste frist for at stemme er onsdag den 19. april.