Top menu

PensionDanmark rykker ind hos medlemmerne

Dato: 02/02-2017
1077

Knap 700.000 medlemmer får deres helt eget ”mødelokale” derhjemme, når PensionDanmark introducerer online-møder.

Som medlem i PensionDanmark har du mulighed for at få svar på de lidt mere komplicerede spørgsmål om deres pension. 
 
Ring til PensionDanmark, start en chat, send en e-mail eller book et telefonmøde. Mulighederne er mange, hvis du har spørgsmål om din pension. Og nu tilbyder PensionDanmark også, at du kan booke et online-møde. På et online-møde kan du og din rådgiver se de samme ting på hver jeres skærm. Du kan se rådgiveren på din skærm, mens I taler sammen i telefonen, men rådgiveren kan ikke se dig. 
 
På den måde kan din rådgiver – fx op til din pensionering – bedre hjælpe dig via illustrationer og eksempler. I kan hente oplysninger om din folkepension og eventuelle andre pensionsordninger, så du får det samlede billede af din økonomi som pensionist. Du kan også få svar på, hvad forskellige valg betyder for dine udbetalinger, når du går på pension.  
 
Nemt at booke et onlinemøde på pension.dk
Gå på pension.dk og log ind. Klik på ”Book online-møde” og vælg et tidpunkt, der passer dig. Så ringer rådgiveren dig op og sørger for, at skærmdelingen kobles op. 
 
Du kan holde mødet hjemme i sofaen, eller hvor det passer dig. Det eneste, du behøver, er en pc og adgang til internettet.