Søgefelt

Torsdag 19/01 2017

Rådgivningsbus på sit første road trip

PensionDanmarks nye rådgivningsbus har startet sin første landsturné med besøg på virksomheder i hele landet. Medlemmerne kan i bussen få direkte rådgivning om pension og sundhed.

Den er 12 meter lang, vejer 12 ton og har 340 hestekræfter. Den har tidligere kørt som bybus i Kolding for Arriva. Nu er den PensionDanmarks første rullende kontor, og de mobile medarbejdere er spændte på den nye opgave. 
 
Første stop for pensionsrådgiver Hans Stougaard og sygeplejerske Jan Christensen er hos renovations-virksomheden Meldgaard A/S i Aabenraa, der har 500 chauffører ansat – alle sammen med pensionsordning i PensionDanmark. 
 
- Vi møder medlemmerne der, hvor de er. På web’en, på chatten, på mobilen. Og nu også i PensionDanmarks rådgivningsbus. Den vil rulle op på p-pladsen foran rigtig mange virksomheder, som har sagt ja tak til et besøg, og hvor vi tilbyder medarbej-derne en gennemgang af pensionsordningen med en pensionsrådgiver eller en snak om sundhed med en af vores sygeplejersker. Jeg håber, at mange medlemmer vil gøre brug af denne nye mulighed – og opfordrer virksomheder og fagforeninger til at booke et besøg, fortæller adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark. 
 
Hos Meldgaard A/S glæder man sig til besøget, som virksomheden har promoveret med plakater i frokostlokalerne, opslag på intranettet og brev til medarbejderne. 
 
- Når PensionDanmark kommer rullende ud til os, så bliver det næsten som at have en lokal filial af pensionsselskabet, hvor man kan gå ind og få nyttig viden om mulig-hederne i sin pensions- og sundhedsordning. Fx er det oplagt, at medarbejderne bru-ger sundhedsordningen, så de forebygger skader. Pension og sundhed er vigtigt for vores medarbejdere, og vi er ikke i tvivl om, at det giver noget særligt, at de får mu-lighed for at tale med en rådgiver face-to-face. Det bliver rigtig godt, siger HR-chef i Meldgaard A/S Bodil Søllingvraa. 
 
 
 
Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt