Søgefelt

Tirsdag 08/11 2016

Sundhedstest hjælper medlemmerne

Knap 10.000 medlemmer har taget PensionDanmarks sundhedstest efter det første år. Og mange af dem får efterfølgende hjælp via deres sundhedsordning.

Døjer du med ondt i kroppen? Stress? For meget alkohol? Er du nysgerrig på, hvor sund du er, så kan du få svar på spørgsmålene ved at tage PensionDanmarks sund-hedstest. 
 
Her kan du få målt din body age, og alt afhængig af dine svar, bliver du anbefalet at udnytte de forskellige muligheder i din sundhedsordning. Har du fx problemer med ryggen, er det oplagt at bruge sundhedsordningen i PensionDanmark, hvor du kan få behandlinger hos en fysioterapeut, kiropraktor, massør eller zoneterapeut.  
 
PensionDanmarks sundhedsteam følger dig i mål 
Har du andre problemer, fx med rygning, overvægt eller stress, bliver du opfordret til at kontakte PensionDanmarks sundhedsteam. Og den opfordring tager mange op. Over halvdelen af medlemmerne ringer efterfølgende til sundhedsteamet – eller be-der om at blive ringet op. 
 
I sundhedsteamet sidder sygeplejersker og socialrådgivere, der tager en snak med dig om dine problemer. Sundhedsteamet følger op på din sag, så du er i gode hæn-der. 
 
Tag testen 
Log ind på pension.dk og tag en sundhedstest. Det tager ca. 10 minutter at gennem-føre testen. Testen giver dig en body age, og afhængig af dine svar, bliver du anbe-falet at udnytte de forskellige muligheder i din sundhedsordning eller kontakte Pensi-onDanmarks sundhedsteam. 
 
Du kan bruge din sundhedsordning til: 
 
Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt