Top menu

Deltagerrekord til DM i Skills

Dato: 18/08-2016
1006

Hele 40 forskellige uddannelser har meldt sig på banen som kombattanter til DM i Skills 2017.

Planlægningen af næste års Danmarksmesterskaber for erhvervsuddannelser er i fuld gang. Allerede inden optakten er der blevet sat en ny rekord. Der er nemlig hele 40 forskellige uddannelser, der har meldt sig på banen som kombattanter til DM i Skills 2017.
 
Mesterskaberne afholdes i Gigantium i Aalborg d. 26. - 28. januar 2017, hvor også vvs-energiuddannelsen er på plakaten over konkurrencefag. 
 
Her deltager 4 finalister fra specialet vvs-energispecialist, der kæmper om titlen som Danmarks bedste vvs-energilærling.
 
Sideløbende med konkurrencen for energispecialisterne er ventilationsspecialet med som demonstrationsfag.
 
Lokale og regionale mesterskaber 
Allerede nu går erhvervsskolerne i gang med at finde finalister til de regionale mesterskaber. Det sker gennem en række lokale skolemesterskaber, der afholdes i løbet af sensommeren. 
 
Datoerne for skolemesterskaberne og de efterfølgende regionsmesterskaber er endnu ikke offentliggjort, men vil løbende blive annonceret på evu.dk. Hvis du kender en lærling, som du mener tilhører eliten af den danske vvs-branches ungdom, så kontakt gerne den lokale erhvervsskole, og hør nærmere om deltagelse ved skolemesterskaberne.
 
Om DM i Skills
DM i Skills er det årlige Danmarksmesterskab for erhvervsuddannelser. 
 
Arrangementet er et populært udstillingsvindue, hvor skoleelever, unge og forældre på tæt hold kan opleve, hvad det vil sige at tage en erhvervsuddannelse. 
 
I 2016 blev mesterskaberne afholdt i Messe C i Fredericia, hvor 36 fag deltog og 60.000 besøgende lagde vejen forbi.